Daisy Hermans

Daisy

Hoi,

Ik ben Daisy, cosmetisch masseur en hartcoherentiecoach bij Coaching Company. Je kan bij mij terecht voor ontspanning, hetzij via ontspanningsmassages, hetzij om samen met mij via hartcoherentie op zoek te gaan naar meer balans en rust in jouw leven.

Om mijn passie voor deze twee vormen van ontspanning te begrijpen, neem ik je graag mee in mijn persoonlijk verhaal.

Het zorgen voor en zorg dragen voor de ander heeft altijd al centraal gestaan in mijn leven. Als een zacht, hulpvaardig en empathisch persoon hou ik ervan om mensen te begeleiden en ondersteunen waar mogelijk, om 100% persoonlijke aandacht te kunnen geven en zorg te dragen voor de ander. Deze eigenschap, het zorgen voor, werd met de jaren steeds meer gevoed en ik merkte dat ik veel energie haalde uit het begeleiden van mensen op zoek naar “ont”spanning.

Daarom besloot ik in 2019 om, naast mijn functie als HR Officer, de opleiding tot cosmetisch massagetherapeute te voltooien. Ons lichaam en onze geest zijn namelijk als een grote spons. Alle indrukken die we opdoen en alle uitdagingen die we tegenkomen, worden door ons lichaam en onze geest geabsorbeerd. Dit geeft soms spanningen of andere fysieke klachten die ons op hun beurt een oncomfortabel gevoel geven. Om er voor te zorgen dat ons lichaam en onze geest tot stilstand kunnen komen en we onze batterijen weer kunnen opladen, luister ik met mijn handen naar jouw verhaal en bezorg ik jou een moment voor jezelf waarin je volledig tot rust kan komen, je alle spanning kan loslaten en je nadien ontspannen verder kan.

Mijn passie om mensen te begeleiden en ondersteunen werd groter na een zeer intense periode waarbij ik in een burn-out belandde. Tijdens mijn herstelperiode van 9 maanden startte voor mij de zoektocht naar een manier om meer balans en rust te vinden, om zelfstandig te leren omgaan met stress. Hartcoherentie kwam vrij snel op mijn pad en vormde de kern van mijn herstelproces. Mijn fascinatie voor hartcoherentie was ontstaan en het verlangen om mijn kennis en ervaring te delen met anderen werd de trigger om mij als hartcoherentiecoach te vestigen.

Als hartcoherentiecoach maak ik graag samen met jou de reis naar meer balans en rust in je leven. Wanneer je stress kunt loslaten, kom je thuis bij jezelf.

Maak meteen een afspraak bij Daisy via: daisy@coachingcompany.b