Maroussia Snelders

Maroussia

Maroussia studeerde in 2001 af aan de Karel De Grote Hogeschool als bachelor maatschappelijk werk. Ze startte haar carrière op de dienst patiëntenbegeleiding van het AZ Monica te Deurne. Nadien werkte ze als ambulante begeleidster voor personen met een mentale beperking bij Flegado. Later werd ze diensthoofd van de sociale dienst van VNZ, nog later bij het ACV.

Maroussia is een heel gedreven, eerlijk en rechtuit persoon. Ze houdt van een praktische aanpak en kan mensen coachen en motiveren om in hun kracht te staan. Ze weet wat het is om te herstellen van een burn-out. Door de uitmuntende begeleiding die ze tijdens haar herstel gekregen heeft, staat ze nu nog sterker als coach.

Zij biedt loopbaancoaching aan op maat van de cliënt. Thema’s als burn-out, stress op het werk, perfectionisme, … kunnen allemaal aan bod komen. Tevens wordt er sterk gekeken naar uw eigen waarden en normen, uw krachten en mogelijkheden. Samen met u gaat Maroussia op stap doorheen het traject. Ze staat naast u op momenten dat u het nodig heeft. Naast loopbaancoaching biedt ze ook stress en burnout coaching en verlies en rouwcoaching en het pure maatschappelijk werk aan.

Maak meteen een afspraak bij Maroussia via: maroussia@coachingcompany.be