Céline Smans

Céline

Hey,

Ik ben Céline: een warme, goedlachse filosofe met een passie voor zorg en ondersteuning. In de therapiesessies die ik aanbied staan rust, empathische en open communicatie, denkanalyse en creativiteit centraal.

In 2021 studeerde ik af als master in de wijsbegeerte. Vanuit deze opleiding lag de focus voornamelijk op de ondersteuning van volwassenen. Toch hecht ik ook erg veel belang aan “de volwassenen van morgen”, daarom volgde ik nog een extra specialisatiejaar “filosoferen met kinderen en jongeren”. Als filosofisch therapeut vind ik het erg belangrijk om steeds een open blik te behouden, daarom school ik mezelf voortdurend bij in allerhande thema’s die mijn therapiesessies ondersteunen zoals bv. traumaverwerking, zelfzorg, hoogsensitiviteit en praktische psychologie.

Als filosofe ben ik erop getraind om steeds een open-mind te behouden en een positie als bemiddelaar in te nemen. Hierdoor ben ik een empathisch luisteraar, die toch ook steeds op zoek gaat naar de gulden middenweg. Daarom kan u ook voor meer-persoonsgesprekken (relatie-, familie- of groepstherapie) bij mij terecht.

Naast mijn werk als filosofisch therapeut ben ik ook deeltijds zorgleerkracht voor lagere schoolkinderen in het Montessori onderwijs. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, liefst door natuur omringd & geef ik danslessen aan kleuters, lagere schoolkinderen en volwassenen.

Ik geloof er sterk in dat we in de sessies aan de hand van een laagdrempelige dialoog tot de kern van uw zorgen kunnen komen. Met behulp van ondersteunend materiaal, krijgen we zo een helder zicht op de problemen die u bezighouden en kunnen we toekomstgericht aan de slag zodat u weer ten volle van uw eigen leven kan genieten. Vanuit mijn cliëntgerichte aanpak luister ik naar waar jij nood aan hebt, bekijken we samen hoe ik jou het best kan begeleiden – en vinden we een weg terug naar rust, kracht en positieve zingeving.

Maak meteen een afspraak bij Céline via celine@coachingcompany.be