Sabrina De Pauw

Sabrina

Hey daar, fijn dat we even kennismaken. Als integratieve psychotherapeut en ondersteuner (NOA) ga ik graag aan de slag met mensen die zich even voelen vastzitten. Je ziel dat roept om iets anders te willen, iets nieuw te gaan doen, naar je verlangens te luisteren en tegelijkertijd zegt je brein: “Nee hoor, laten we het maar houden zoals het nu is” of “Oh, dit geeft me teveel angst”.

Dit innerlijk conflict resulteert dikwijls binnen relaties (zowel koppel als gezinsrelaties) maar ook op professioneel vlak. Wat wil ik nu eigenlijk? Mensen die in therapie gaan, zetten de moedige stap om tijd en ruimte te maken voor wat hen bezielt.  Hoe worden we de beste versie van onszelf?

In de therapie werken we met het onderbewustzijn, waar ligt dat verlangen? Wat wil dat innerlijk kind in ons? Op basis van dat laatste werk ik ook graag met kinderen en jongeren onder de vorm van speltherapie.

Ik bied individuele- en koppeltherapie aan. Gezinnen zijn ook welkom in de praktijk. Voor loopbaanbegeleiding werk ik met loopbaancheques van VDAB.