Sabrina De Pauw

Sabrina

Hey jij daar! Fijn dat je even komt kennismaken. Ik ben Sabrina en werk al bijna 20 jaar met kinderen en jongeren én hun ouders. Als leerlingbegeleider en coach van startende leerkrachten voelde ik een grote betrokkenheid naar anderen toe. Van daaruit startte ik de 4 jarige opleiding tot integratieve psychotherapie. Terug connectie maken met je binnenkant is iets dat we als volwassenen al snel verleren. “Hoe zit het nu eigenlijk met mijzelf?” Diep vanbinnen hebben we allemaal dat innerlijke kind in ons dat graag gehoord wil worden.
Ik help jou even terug naar de kern van onszelf te gaan. Wat zijn jouw verlangens? Waar wil je naartoe?

Buiten mijn werk als therapeute werk ik ook nog steeds als leerkracht en leerlingbegeleider en ben ik coördinator psychisch en sociaal functioneren op een middelbare school. Zo blijf ik up-to-date met kinderen/jongeren en alle thema’s waarmee ze geconfronteerd worden.

We weten allemaal wel dat opgroeien soms een grote zoektocht is. Als we dan eens vast komen te zitten, kan ondersteuning hier een grote rol spelen. Samen kunnen we op pad gaan om te kijken waar we vastlopen en welke weg we dan verder willen inslagen.
Vaak beperkt therapie zich tot praten. Als IV-therapeut combineer ik graag alle vormen van therapie inclusief speltherapie. Zo hoop ik jou op een open, sprankelende en speelse manier tegemoet te treden in wat jij nodig hebt. Want het scheelt als je deelt.

Bekijk het profiel van Sabrina hier voor meer info.

Maak meteen een afspraak bij Sabrina via: sabrina@coachingcompany.be