Lilli Schepers

Hallo, ik ben Lilli. Ik ben gezins- en relatietherapeute en draag een groot hart voor mensen met een verhaal. Ik hou ervan om met mensen die een nieuwe uitdaging zoeken, botsen op bepaalde obstakels in het leven of nood hebben aan ondersteuning aan de slag te gaan. Mijn sterkte is vaak mijn open, toegankelijke houding, waardoor ik hoop dat cliënten zich snel op hun gemak kunnen voelen bij mij.

Ik ben afgestudeerd als bachelor in de Toegepaste Psychologie en ben ook lid van hun beroepsvereniging. Nadien ben ik de 4-jarige opleiding relatie- en gezinstherapie aan het IPRR gestart en heb ik ook de basisopleiding Emotionally Focused Therapy genoten. Ik werk naast systeemtherapeute ook als vormingswerker bij Arktos VZW. Daar probeer ik kwetsbare jongeren die van de radar geraakt zijn terug op het juiste spoor te brengen.

Ik werk graag met koppels en gezinnen maar evenzeer als individu kan je bij mij terecht. De weg die ik met de cliënten afleg wordt mee door hen zelf bepaald, zij zijn namelijk expert van hun eigen leven. Mijn taak bestaat eruit andere perspectieven naast het bestaande verhaal te leggen om zo lichtpuntjes van hoop, vreugde, geluk, moed en kracht te creëren. Naast de therapie geef ik ook graag groepssessies rond sociale vaardigheden en veerkracht.

Bekijk het profiel van Lilli hier voor meer info.

Maak meteen een afspraak bij Lilli via: lilli@coachingcompany.be