Inge De Pauw

Inge

Hey,  

Ik ben Inge, afgestudeerd als bachelor in de orthopedagogie en gecertificeerd coach. Momenteel kan je me ook vinden in het postgraduaat tot seksuologische consulent, wat me veel energie geeft. 

Ik combineer mijn job als deskundige in HR met mijn werk binnen de praktijk Coaching Company.  
Binnen de praktijk richt ik me op volgende drie pijlers

  • Systemische coaching / life coaching
  • Seksuologie / relatiecoaching 
  • Talentgedreven werken

Systemische coaching / life coaching 

Soms lukt het allemaal niet meer zoals voorheen, herken je jezelf niet meer of voel je weinig energie. Misschien loop je ergens in vast is of weerspiegelt jouw voedingspatroon hoe jij je voelt. Ook dan ben ik er voor jou.  

Tijdens de sessies kijk ik naar wat jou blokkeert en waarom het de laatste tijd niet meer lukt. We gaan samen op zoek naar hoe jouw systeem hier impact op heeft en wat jij zelf kan veranderen. Soms lukt praten moeilijk. Daarom zet ik jou ook graag in een opstelling, zodat je lichamelijk voelt welke beweging nodig is voor blijvende verandering. 

Seksuologie / relatiecoaching 

Praten over seksualiteit lijkt voor de meeste mensen niet zo evident, zeker als er geen seksueel plezier meer is. Seksuologie en relatiecoaching is natuurlijk meer dan dat. Ik heb zeker ook aandacht voor  genderidentiteit, verminderd seksueel verlangen, onzekerheid, pijn, seksueel-en relationeel systeem. Tijdens de sessies laten we het taboe achterwege en luister ik zonder oordeel naar wat jou afremt of stimuleert. Zowel individuele als duosessies zijn mogelijk.  

Talentgedreven werken  

Mensen die hun talent inzetten, halen meer energie uit hun job en hebben een hogere (job)tevredenheid. Bovendien geven ze aan dat ze minder moeite moeten doen om hun doel te bereiken. Talentgedreven werken leidt tot meer veerkracht, meer waardering (van anderen en jezelf) en brengt je helemaal in je flow. 

Tijdens de sessies onderzoeken we samen wat jouw talenten zijn en hoe je deze kan inzetten in je dagelijkse leven. 

Ben je doof of slechthorend? Dan ben je zeker ook welkom bij mij. Ik heb kennis van Vlaamse gebarentaal en Dovencultuur. Jarenlang heb ik mensen die doof of slechthorend zijn begeleid in het proces tot aanvaarding. De leefwereld en maatschappelijke moeilijkheden zijn me dan ook bekend. Deze ervaring helpt me nu heel sterk bij het coachen, talentgedreven werken of de seksuologische en relatiecoaching bij slechthorenden of doven. Aarzel dus niet en meld je zeker aan als je denkt dat ik jou hierbij kan helpen.

Ik kijk er enorm naar uit om jou te mogen ontmoeten.

Bekijk het profiel van Inge hier voor meer info.

Maak meteen een afspraak bij Inge via inge@coachingcompany.be