Inge De Pauw

Inge

Hallo iedereen, ik ben Inge. Na een lange zoektocht ben ik gestart aan de opleiding tot professionele coach. Samen met mensen op pad gaan en mensen in hun kracht zetten geeft me enorm veel energie.
Ik hou je een spiegel voor en stel kritische vragen om zo tot de kern van de zaak te kunnen gaan.

Bestaansrecht is een thema dat bij vele mensen speelt. Er mogen zijn en je grenzen afbakenen om zo te gaan voor wat je zelf wil. Hoe kan jij tevreden zijn met jezelf? Dat gaan we samen onder de loep nemen.
Specifiek werk ik ook rond de relatie tussen voeding en de omgeving. We gaan het niet hebben over het veranderen van je voedingspatroon, maar wel hoe jij in relatie staat tot voeding.

Vanuit mijn vorige job als psychosociaal ondersteuner heb ik kennis opgebouwd rond Vlaamse gebarentaal. Ben je doof of slechthorend? Dan ben je zeker welkom bij mij. Ik heb kennis van dovencultuur, kennis van gehoorverlies en welke thema’s erbij komen kijken.

Momenteel werk ik ook als verantwoordelijke binnen een kinderdagverblijf. Van hieruit pak ik ook heel wat expertise mee in mijn functie als coach.

Wat mag je van mij verwachten? Via oplossingsgerichte vragen, creatieve methodieken en mijn directe aanpak zet ik jou aan het werk om te zoeken naar antwoorden op de vragen die er liggen.
Wat verwacht ik van jou? Dat je open staat om naar jezelf te kijken en aan het werk te gaan om te zoeken naar mogelijke oplossingen.

Bekijk het profiel van Inge hier voor meer info.

Maak meteen een afspraak bij Inge via inge@coachingcompany.be