Chloë Van Echelpoel

Chloë

Hallo,

Ik ben Chloë, ik werk als auticoach, gezinscoach en HSP-coach bij Coaching Company. Mijn kracht? Ik heb een enorm goed buikgevoel, een luisterend oor dat oordeelvrij is. Geduldig, rustig en zacht karakter. Ik heb zelf een hoogsensitieve persoonlijkheid en weet uit eigen ervaring dat dit heel uitdagend kan zijn in onze drukke maatschappij. Daarnaast ben ik ook mama en partner van personen met ASS waardoor ik elke dag leef in een gezin met extra uitdagingen.

Ik werk al meer dan 11 jaar als psychiatrisch verpleegkundige en dit is dan ook mijn basisopleiding. Daarnaast behaalde ik in 2016 mijn postgraduaat ‘Leiderschap in de zorg‘. In 2019 behaalde ik mijn getuigschrift ‘Omgaan met autisme’ en in 2020 ‘Omgaan met hooggevoeligheid’ en basiscursus ‘Kinderyoga‘. Momenteel ben ik bezig met nog een extra uitbreiding als HSP-coach via de opleiding van Coach Clinic en staat ook de ‘Individueel Emotioneel Begeleider’ in februari 2021 op de planning. Dit om jullie steeds beter en beter te kunnen bijstaan met al jullie vragen.

Heb je vragen omtrent de opvoeding van je hoogsensitief kind, dan kan je bij mij terecht. Heb je zelf een hoogsensitieve persoonlijkheid maar val je in je eigen valkuilen, ook dan ben ik de geschikte persoon voor jou! Ik help je op weg om samen te kijken naar je eigen sterktes en zwaktes, maar vooral je sterktes op de voorgrond te zetten (of die van je kind). Heb je vragen omtrent de opvoeding van je kind met (of vermoeden van) autisme spectrum stoornis, met een normale tot hoge begaafdheid? Of heb je zelf (vermoeden van) een autisme spectrum stoornis? Dan zorg ik ervoor dat jullie terug rust kunnen creëren in onze drukke maatschappij. Ik geef je handvaten om aan de slag te gaan met de problemen die je tegenkomt.

De mogelijke opties van coaching: online en in de praktijk van Coaching Company. In de praktijk ook op zaterdag!

Bekijk het profiel van Chloë hier voor meer info.

Maak meteen een afspraak bij Chloë via chloe@coachingcompany.be